2010. augusztus 1., vasárnap

aug 01 vasarnap

Kedveseim,


Tegnap, kimaradt, nem volt internet. A nagy hegyet , tegnap Land Roverrel masztuk meg, 5 embert vittek fel , meg egy csomo hatizsakot. A Helyi varazslo vezette a kocsit, akit Jesusnak hivnak, es a vegen, azt modtuk Jesus Maria ezt megusztuk. (mint az orult)
Egy szep volgyben mentunk, aztan felfele iszonyu sokat. A csucson kiszalltunk es mentunk meg kb masfel orat 12-tol. Szakadt rolunk a viz. Osszes mediterran nep felmentve a lustasag vadja alol. Csak probalnak tulelni.
Ma a ifj. Hodasz familiaert (Eszter, Gabor es osszes gyermekek) mentunk, igaz csak kb 16 km-et , de egy csak lefele meno szakaszt amire a terdeink csak roggyanasokkal valaszoltak. Duplan szamit. Rendkivuli kodben indultunk, fel 7-kor, es kb fel 9-ig naprol nem is hallottunk. Gomolygott a kod. Allitolag ez itt Galiciaban normalis. Most egy Sztracsatella nevu helyen vagyunk / Triacastella/. Varos, de nagyon kicsi. A fakvak is nagyon szegenyesek, de itt mar vannak tehenek (sokat esik, van fu es rengeteg tragya az uton). Szepek a hegyek, mar amit idonkent lattunk beloluk a volgyben sokaig megmarado kod miatt.
Egy osoreg templomocska van itt, majd este megyunk peregrino misere.
Mar varjuk, hogy hazamenjunk. (Apunak foleg nagyon hianyoztok.)

Orulunk a megjegyzeseknek, amiket neha kuldtok. Akarunk venni fenykepezogepet, de annyira kis helyeken jarunk, hogy idonkent meg elelmiszeruzlet sincs. 2 nap mulva erkezunk Sarria-ba, ott remeljuk, tudunk venni.
Geza es Agi

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Hazajöttem a kiscsopis hétvégéről, jó volt nagyon, bár az idő csoffatag, csak vasárnap volt kánikula, így az átúszás elmaradt. Csak szombat este fürödtem, elég hideg volt a víz, kicsit csöpögött az eső, de iszonyú szép szivárvány volt, egy ideig kettő is. Ádám is hazajött, azt mondta, jó volt a tábor. Szóval megvagyunk, mindin rendben. Jó, veszek majd dinnyét meg söröket. :)

    Puszik, ölelés,

    Zs

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok most már drukkolok hogy végig menyetek és apunak lesz söre mire haza ér ne agódjatok már elterveztük.

    és a fényképezőn probáljátok megnyomni a képernyő feletti gombot és akkor lehet lesz kép.

    Ádám

    VálaszTörlés